Sammen med norske sjømateksportører vil Sjømatrådet delta på World Seafood Shanghai 29. - 31. august. I forbindelse med messen, vil det også bli invitert til markering av norsk sjømatnæring og Sjømatrådets 20 års tilstedeværelse i Kina. 

 

Om World Seafood Shanghai (Shanghai Fisheries) 

Shanghai Fisheries er Kinas nest største sjømatmesse, etter China Fishery and Seafood Expo (i Qingdao i november). Shanghai Fisheries har utviklet seg veldig positivt de siste årene og fremstår nå som både internasjonal og profesjonell. Typiske utstillere er de større importørene og foredlingsbedriftene som fokuserer på salg innenlands i Kina. Det er også økende tilstedeværelse fra utenlandske eksportører.

På messen vil dere kunne møte sjømatkjøpere fra østre del av Kina som i dag typisk handler fra importører, men som søker å kjøpe direkte fra utenlandsk eksportør Messen er godt egnet for alle eksportører av norsk sjømat som fokuserer på innenlandsmarkedet i Kina. Det vil i kun begrenset grad være innkjøpere fra de store kinesiske foredlingsbedriftene tilstede.

Samler sjømatnæringen i Shanghai - 20 years in China 

I forbindelse med Shanghai Fisheries, vil Sjømatrådet samle sjømatnæringen i Shanghai for å markere norsk sjømatnæring og Sjømatrådets 20 års tilstedeværelse i Kina. 

Markeringen er et samarbeid med Generalkonsulatet i Shanghai og vil finne sted onsdag 29. august etter endt første dag av Shanghai Fisheries.  

Norske sjømateksportører som ønsker å delta på mottakelsen og eller ønsker partnere invitert, kan ta kontakt med Savindar Xie: sx@seafood.no. Spørsmål kan også rettes til Victoria Braathen: vb@seafood.no. 

Praktisk informasjon

Fristen for påmelding med egen stand under "Norwegian Seafood Pavilion " er nå utgått. Norske sjømateskportører kan fortsatt registrere seg som besøkende til Shanghai Fisheries og benytte seg av Sjømatrådets fellesstand. 

Reise og hotell må bestilles av selskapene. For øvrige spørsmål kan dere kontakte:

  • Victoria Braathen (vb@seafood.no), mobil: (+86) 156 1801 8510. 
  • Eason Li (el@seafood.no), mobil: (+86) 180 1600 9609.

Trykk her for mer informasjon om World Seafood Shanghai 2018.