Sjømatrådet deltar for andre gang på en av de største sjømatmessene i Korea, Seoul Int'l Seafood Show 2022. Korea åpner for karantenefritak 1. april og vi organiserer en fellesstand med mulighet for individuelle områder.

Fra 1. april åpnes det for karantenefritak ved innreise til Korea for reisende som er vaksinert med tre doser. Vi håper å få treffe mange av dere under Seoul Int’l Seafood Show, som er en av de største sjømatmessene i Korea. Messen finner sted fra onsdag 18. til fredag 20. mai 2022. 

Deltagelse

  • Sjømatrådet stiller med en stand, inkludert fellesarealer.
  • Vi legger til rette for mindre områder på standen hvor deltakende eksportører kan presenteres med egne logoer og ståbord. 
  • I forbindelse med sjømatmessen inviterer vi til en sjømatmottagelse og besøk til retail og sjømatmarked. 

Påmelding

Vi ber om tilbakemelding senest 6. april om du ønsker å delta på messen. Påmelding sendes til Mia Sætre Bernhardsen på epopst: msb@seafood.no

Mer informasjon om messen finner du på SEOUL Int'l Seafood Show 2022 

Innreise til Korea

  • Reiserestriksjoner er i stadig endring på grunn av pandemien. Vi vil komme tilbake med siste oppdatert informasjon om innreise når det nærmer seg messen, og oppfordrer deltagere til å selv holde seg oppdatert med informasjon fra koreanske myndigheter.

Nåværende regime

  • Fra 1. april vil fullvaksinerte reisende kunne ankomme Korea på karantenefritak etter å ha søkt på nett før avreise. Dette skal være en enkel prosess.

  • Den reisende må kunne vise en negativ RT-PCR test tatt før avreise og testes ved ankomst. Ved nåværende regime må man vente til testresultatet er klart og vi anbefale derfor ankomst senest onsdag 17. mai. 


Kansellering

  • Skulle innreisekravene endre seg betydelig og gjøre det vanskelig å reise inn i Korea, vil påmeldte eksportører kunne avbestille sine plasser i det dedikerte området. 

MERK: Ordningen som implementeres fra 1. april er en fin mulighet for å endelig kunne reise til det koreanske markedet og møte kontakter igjen. Man må imidlertid være klar over at dersom man tester positivt ved ankomst i Korea vil man måtte følge myndighetenes krav til isolasjon. Eventuelle kostnader må dekkes av den reisende selv/forsikring, og Sjømatrådet står ikke ansvarlig for den reisende.