I forbindelse med den årlige gallamiddagen som arrangeres av den norske ambassaden i Malaysia, inviterer Sjømatrådet til sjømatseminar fredag 11. oktober.

Det årlige sjømatseminaret er et godt besøkt arrangement av viktige sjømataktører i Malaysia, både fra offentlig og privat sektor. Under seminaret vil det presenteres oppdatert informasjon om utviklingen i sjømateksporten, data fra konsumerundersøkelsen samt markedstrendene innen retail og restaurantbranjsen.

Sjømatseminaret vil finne sted på dagen 11 oktober, mens på kvelden inviterer den norske ambassaden i Malaysia til gallamiddag på Mandarin Oriental Hotel. Som alltid står det fersk sjømat på menyen, og det vil serveres en sjømatbuffét som er resultat av et flott samarbeid mellom norske og malaysiske kokker, ledet an av Frank Arne Næsheim og hans team. Tradisjoner og teknikker fra begge land vil kombineres til å utgjøre et herskapelig måltid som hvert år samler det norske handelsmiljøet i og urndt Kuala Lumpur, malaysiske sjømatimportører samt representanter fra retail og HORECA. Dette er et flott arrangement for nettverksbygging for aktører fra begge land.

Påmelding og nærmere detaljer rundt seminaret vil kunngjøres på et senere tidspunkt.