Sjømatrådet, Innovasjon Norge og Den Norske Ambassade i Madrid inviterer i anledning sjømatmessen Conxemar i Vigo, Spania, til et rundebordsmøte for norsk og spansk sjømatnæring.

Under skreisesongen er det norske opphavet mer synlig i de spanske fiskedisker enn ellers i året. Det er ønskelig at det er mer synlighet og mer handel av flere av våre norske hvitfiskarter gjennom hele året. Sjømatrådet er i dialog med flere aktører  i  Spania som ønsker mer samarbeid og ikke minst gi de norske opphavet synlighet.  

I panelet vil det sitte 4 fra norsk sjømatnæring og 4 fra spansk sjømatnæring som supermarked, grossister, tradisjonelle marked med fiskedisker ol. Panel fra Norge er  representanter fra ; Lerøy, Norfra og Nordic Group. Panel fra Spania er ; Eroski, Pescanova, Ender og Fedepesca (Organisasjon som representerer detaljistene) .

Møtet vil holdes på engelsk med oversetting. I salen vil det sitte både spanske og norske aktører. Vi tar sikte på at det ikke skal bli for stort og har for øyeblikket kun plass til 30 stk. Etter møtet inviterer vi alle til en hyggelig middag på samme hotell der samtalene kan fortsette.

Påmelding sendes Hildegunn eller Trond på mail;
"Jeg vil gjerne delta på Round table og middag; Send inn navn, mail, firma og telefon."
"Jeg vil kun delta på Round table; Send inn navn, mail, firma og telefon."

Vi ser frem til å se dere i Vigo.

Med vennlig hilsen


Hildegunn Fure Osmundsvåg, utsending Norges Sjømatråd Spania
hfo@seafood.no
Telefon; +34 669 498 560
Telefon; +47 920 31 540


Trond Rismo, Bransjeansvarlig hvitfisk Norges Sjømatråd
tr@seafood.no
Mobil; +47 992 95 059

Det vil være begrenset med plasser.