Sjømatrådet ønsker velkommen til seminar og sjømatmiddag 27. mai, samt deltagelse på Thaifex 28. mai-1. juni i Bangkok. 

Også i år vil Sjømatrådet være til stede på Thaifex, den største matmessen i Thailand som arrangeres fra 28 mai til 1 juni, med en fellesstand. Her vil det norske opphavsmerket frontes, og norske sjømateksportører vil få mulighet til å bruke Sjømatrådets fellesstand fritt. I tillegg vil enkeltbedrifter få mulighet til å stille med private stander inne på Sjømatrådets fellesstand. Private stander har en størrelse på 9 kvm., og påløper en ekstra kostnad. For de som ønsker en egen stand, ta kontakt med Velen for mer informasjon og printing av eget materiale.

Dagen i forveien av Thaifex vil det også arrangeres en kombinert sjømatmiddag med seminar.

Detaljer om sjømatmiddagen:

Tid: 27 mai kl. 18.30

Sted: Westin Grande Sukhumvit Hotel, Altitude Lounge, 25th floor.

Adresse: 259 Sukhumvit Road, Bangkok 10110.

Seminaret vil ha en varighet på ca 1,5 time og inneholde aktuell informasjon om marked, utvikling og trender med betydning for norsk sjømat i Thailand.

Seminaret vil foregå på engelsk, og ledende thailandske aktører vil bli invitert til å delta. Seminaret vil således bli en god nettverksarena for å møte både nye og gamle forbindelser.

Mer informasjon om program kommer.

Påmeldingsfrist er 6. mai kl. 16:00.

For påmelding eller spørsmål angående seminaret, vennligst kontakt Velen Choon på vc@seafood.no  eller tlf: +65 9150 0915.