Norges sjømatråd inviterer til lunsjseminar i Singapore den 9.mars. Programmet vil fokusere på temaer om norsk laks og sjømat i Singapore.

I forbindelse med dette arrangementet arrangeres også den årlige norske sjømatmiddagen i Singapore, kvelden 9.mars i Fairmont Ballroom på Raffles City Convention Center.

Sjømatmiddagen er den største av sitt slag i Asia med rundt 1,000 gjester og over 100 forskjellige retter basert kun på norsk sjømat.

Program for seminaret

Registrering og kaffe starter klokken 9.00, etterfulgt av programstart klokken 9.30. 

  • Welcome Remarks & Introduction
    Mr Jon Erik Steenslid, Regional Director Southeast Asia, Norwegian Seafood Council
  • Opening Remarks
    Her Excellency Ms Anita Nergaard, Ambassador, Royal Norwegian Embassy
  • The Atlantic Salmon Market in Singapore
    Mr Jon Erik Steenslid, Regional Director Southeast Asia, Norwegian Seafood Council

  • 10.30: Coffe Break

  • Pink Fish- A New Fast-casual Restaurant Concept with Norwegian Salmon as the Star of the Show
    Mr. Ronny Gjoese, CEO and Partner
    Chef Geir Skeie, Partner and Winner of the 2008 Bocuse d'Or Europe and the 2009 Bocuse d'Or World Final
  • Retail Landscape Singapore 2017
    Representative from the Nielsen Company
  • Title to be confirmed
    Mr Andreas Ostern, Head of Ocean Industries Asia, DNB Bank ASA
  • Q&A and Closing Remarks
    Facilitated by Mr Jon Erik Steenslid, Regional Director Southeast Asia, Norwegian Seafood Council
  • 12.45: Lunch

Vi inviterer næringsaktører fra forskjellige ledd i næringskjeden i Singapore til å delta på både seminaret og middagen.

Det er gratis for norske eksportører å delta på semniaret og middagen. Påmeldingsfristen gikk ut 15.februar, men det er fortsatt noen ledige plasser for aktører som ønsker å delta.

For påmelding eller spørsmål angående seminaret, vennligst kontakt Velen Choon på vc@seafood.no  eller tlf: +65 9150 0915.