Norsk sjømatmiddag og lakseseminar i Singapore 03. mars 2017.

Den årlige norske sjømatmiddagen i Singapore går av stabelen 03. mars klokken 19:00 i Fairmont Ballroom på Raffles City Convention Center.

Dette er den største sjømatmiddagen av sitt slag i Asia med rundt 1000 gjester og over 100 ulike retter basert utelukkende på norsk sjømat. Rettene er tilberedt av noen av de beste kokkene som Singapore og Norge kan by på.

I forbindelse med dette arrangementet vil Sjømatrådet arrangere et lunsj-seminar hvor vi vil ta opp aktuelle temaer knyttet til norsk laks og sjømat i Singapore det siste året. Seminaret vil starte klokken 09:30 og avsluttes med lunsj klokken 13:00. Informasjon om sted og program vil bli sendt ut senere. Vi inviterer næringsaktører fra ulike deler av verdikjeden i Singapore både til seminaret og middagen.  Dette vil være gode arenaer for nettverksbygging og informasjonsdeling. Det er gratis for norske eksportører å delta, men på grunn av begrensede plasser på sjømatmiddagen må vi be om snarlig påmelding. 

 

Frist for påmelding er 10 februar.     

Ved spørsmål ta kontakt med Jon Erik Steenslid.