For tredje år på rad arrangeres Norway X Stories. Dette arrangementet vil finne sted i de tre franske gastronomiske hovedstedene: Lyon, Bordeaux og Paris i november og desember - for å gi franskmenn en unik opplevelse av Norge og norsk sjømat. 

Norway X Stories i Bordeaux finner sted fra 30. november til  2. desember på Hôtel Intercontinental. Arrangementet åpner kl. 19.00 og varer til midnatt.

Høsten i Frankrike preges i år av Seafood from Norway. I tillegg til stor nasjonal kampanje på TV og digitalt, lanserer Sjømatrådet Norway X Stories som skal by på en helt ny opplevelse av hvorfor det norske opphavet gir den beste sjømaten.

Norway X Stories vil by på spennende matretter, basert utelukkende på norsk sjømat. I tillegg vil besøkende kunne navigere blant forskjellige tematikker; «dagens fangst», «rorbu», «ved bålet» og «bli norsk». Hvert av stedene vil by på spennende opplevelser for smakssansene, men også visuelt.

Første del av hver åpningskveld vil være eksklusivt for media, før publikum får tilgang. Dette vil være et forum for å møte alle våre interessenter – i en norsk atmosfære. Hvert av stedene byr på enten en rooftop eller terrasse hvor vi ønsker å gi alle besøkende en unik opplevelse av Norge, hvor sjømat og opphav står sentralt.

- Vi ønsker å oppfordre alle norske eksportører til å benytte seg av disse arrangementene til å møte sine kontakter, kunder eller oss. Det vil bli laget VIP-pass for alle norske eksportører, som sikrer VIP-tilgang og gratis servering, sier fiskeriutsending i Frankrike, Maria Grimstad de Perlinghi.

Hvis du ønsker du å bli satt på listen kan du sende en e-post til Maja Richard (mri@seafood.no), med informasjon om by, tidspunkt og antall personer.