Næringslivsdelegasjon til Storbritannia er dessverre avlyst etter dødsfallet til dronning Elizabeth II.

Avlyst: Næringslivsdelegasjon til Storbritannia 

Norsk næringsliv innenfor energi, grønn industri, teknologi og kreative næringer inviteres til å delta i en næringslivsdelegasjon til Storbritannia i september. Delegasjonen blir ledet av H.K.H kronprins Haakon og H.K.H Kronprinsesse Mette-Marit.

Norge og Storbritannia har historisk tette bånd – og Storbritannia er et av Norges aller viktigste eksportmarkeder.

Innovasjon Norge organiserer en næringslivsdelegasjon til Storbritannia i september for å styrke samarbeidet med britene og nå felles mål om grønn og bærekraftig utvikling.

Delegasjonen blir ledet av H.K.H kronprins Haakon og H.K.H Kronprinsesse Mette-Marit, som vil være på offisielt besøk i Storbritannia i tidsrommet 14.- 16. september.

Delegasjonen vil være en mulighet for norske bedrifter til å møte relevante forretningspartnere og danne seg et nettverk med norske og britiske bedrifter.

Det vil bli arrangert matchmaking mellom bedrifter både fysisk og digitalt, og deltagerne vil få verdifull markedsinnsikt, og kjennskap til britisk businesskultur.

Næringslivsdelegasjonen organiseres av Innovasjon Norge.
Innovasjon Norge: program og påmelding.

  • 14. september starter delegasjonen i Aberdeen hvor fokuset vil være hvordan Norge og Storbritannia sammen kan utvikle og oppskalere havnæringene.
  • I Aberdeen vil det være bl.a. spesialiserte sesjoner innenfor havvind, karbonlagring og akvakultur.
  • 15. september er Sjømatrådet medarrangør av et nettverksarrangement som finner sted i London: Norway Night Seafood Reception.

Sjømateksportører som ønsker å høre mer om delegasjonsprogrammet kan gjerne ta kontakt med Sjømatrådets UK kontor ved Victoria Braathen: vb@seafood.no