Etter positive tilbakemeldinger fra næringen vil det årlige makrellseminaret i Tokyo gjennomføres i samme drakt i juni 2020. Norske bransjeaktører er hjertelig velkommen!

I det siste har det norske makrellen blitt mer og mer populær i den østasiatiske regionen. I den anledning har Sjømatrådet gleden av å igjen invitere til vårt årlige makrellseminar i Tokyo.  

Arrangementet åpner for utvidet dialog mellom norske og japanske bransjeaktører for makrell hvor formålet er å styrke de eksisterende relasjonene og skape nye muligheter for den norsk makrellen i Japan.

Nytt av året er at det er planlagt flere tilhørende arrangementer, blant annet workshop og sjømatseminar hvor nye sjømatstudier presenteres. Arrangementet gir mulighet å møte nye og eksisterende kontakter, samt innhente viktig innsikt om det japanske markedet for makrell, laks og andre arter.

Tentativ dato for arrangementene er uke 23 i 2020. Mer informasjon vil bli fortløpende publisert på våre nettsider og via nyhetsbrev. Sett av datoen!