Sjømatrådet har gleden av å invitere til en ny utgave av det årlige lakseseminaret som avholdes i Milano.

Tematikken rundt årets seminar vil konsentrere seg rundt innsikt i laksemarkedet i Italia.

Årets seminar settes til tirsdag 4. juni, og varer fra 15.00 til 20.00.

Det vil finne sted i Palazzo delle Stelline, Corso Magenta 61, i Milan.

Påmelding skjer gjennom å klikke seg inn på lenken som befinner seg nederst på denne siden.

 

Program

15:00 – 15:30     Registrering og mingling

15:30 – 15:45     Åpning av seminaret med moderator Barbara Papini – Account Director, Omnicom PR Group   

  • Velkomsthilsen fra Trym Eidem Gundersen – Fiskeriutsending Italia, Norges sjømatråd

15:45 - 17:00      Første økt: Salmon insight

  • "Norwegian salmon status and future prospects."

Presentert av Børge Grønbech –  Direktør Globale Operasjoner, Norges sjømatråd

  • "Retail insight in Europe regarding seafood: equalities and differences with Italy."

Presentert av Ørjan Olsen – Leder Innsiktstjenester, Norges sjømatråd

  • "Norwegian salmon in Italy: insight Out of Home, Export & Consumer."

Presentert av Trym Eidem Gundersen – Fiskeriutsending Italia, Norges sjømatråd

  • "Seafood trends in Italian retail and sushi shopper behavior."

Presentert av Andrea Succi. Sales and Marketing Analytics Sales Leader, Nielsen Italy

  • "How fake news can negatively affect public opinion."

Presentert av Valentina Tepedino, veterinær og nasjonal representant for SIMeVeP (Italian Society of Preventive Veterinary Medicine)

17:00 – 17:30     Pause

17:30 – 18:45     Andre økt: Category Management

  • "Seafood category with focus on salmon in METRO.  Challenges and opportunities."

Presentert av Emanuele de Roberto - Category Manager Fresh Fish, Metro Italia Cash & Carry

  • "Farmed Salmon: COOP Italia's Choice."

Presentert av Marco Fiori, Private Label Manager for fisk og ansvarlig for frossenfisk, COOP Italia

  • "Seafood category with focus on salmon in Carrefour.  Challenges and opportunities."

Presentert av Angelo Arrigoni, Carrefour Italia

  • "How Norwegian retailer used salmon to reposition in market."

Presetert av: Trond Storrud, Grunnlegger og utvikler av Fresh PL AS

18:45         Mingling med aperitif og norsk sjømat i hagen til Palazzo delle Stelline

 

Overnatting

Vi har ordnet med en egen avtale med Hotel Palazzo delle Stelline, hvilket befinner seg i samme bygning som seminaret, hvor vi får rabatterte priser.

Singelrom: 112 € / natt, frokost inkludert
Dobbelrom, én person: 127 € / natt, frokost inkludert
Dobbelrom, to personer: 148 € / natt, frokost inkludert
Suite: 168 € / natt, frokost inkludert

Vi ber om at alle reserverer hotellrom individuelt direkte med hotellet. Dette gjøres ved å fylle ut følgende skjema: (klikk her) og sende det direkte til hotellet via denne mailen: info@hotelpalazzostelline.it.

Vær oppmerksom på at rommene fylles opp raskt, slik at vi anbefaler alle å reservere rom snarest.

 

For å melde deg på seminaret, fyll ut søknadsskjemaet som finnes i lenken under: