Sjømatrådet arrangerer en delegasjonsreise til Accra, Ghana, og Abidjan, Elfenbenskysten, for norske eksportører. 

I august arrangerer Sjømatrådet tur til Accra, Ghana, og Abidjan, Elfenbenskysten, for norske eksportører. Vi regner med ankomst 19 eller 20 august, med hjemkomst torsdag 24 august. Vi vil med glede invitere representanter fra ditt selskap til å delta på et spennende arrangement og reise.

Ghana og Elfenbeinkysten er begge raskt voksende markeder med lovende økonomier. Reisen vil ha fokus på å utforske og skape nye muligheter for eksport av pelagisk fisk og laks.

Vi planlegger et innholdsrikt og spennende program med seminar, lokal nettverksbygging,  sjømatmiddag samt besøk til lokalmarkeder, restauranter og hoteller.

Sjømatrådet har identifisert Ghana og Elfenbenskysten, sammen med resten av sentral og Vest-Afrika, som satsingsområder for nye markeder. Vårt arbeid med å åpne og utvikle nye markeder er et langsiktig arbeid som omfatter blant annet kartlegging av marked, markedsinnsikt, bedring av markedsadgang samt å skape møteplasser for norske eksportører og importører i landet. 

Som vanlig vil eksportørene selv dekke sine reisekostnader og hotell under oppholdet.  Sjømatrådet vil dekke kostnader for transport mellom flyplassen og hotellet, samt sjømatmiddag. Sikkerheten rundt besøket vil bli ivaretatt i tett samarbeid med den Norske Ambassade i Ghana.

Dersom du er interessert i å delta på denne reisen, eller ønsker mer informasjon, vennligst ta kontakt meg per epost på tk@seafood.no, eller Maria Roaldsnes per epost mro@seafood.no.

Fristen for påmelding er 23 juni.