I lys av normaliseringen mellom Norge og Kina inviterer Sjømatrådet norske sjømateksportører til delegasjonsreise til Beijing i mai måned. Fiskeriministeren vil delta. Det legges opp til program for 22.-24.mai med mottakelse, seminar, mini-messe og ekskursjon.

Utfyllende program vil ettersendes og publiseres på seafood.no. Interessenter kan nå melde seg på via påmeldingslenken nedenfor.

Program

Dato: Mandag 22.mai
Sted: Den norske ambassaden
Kl. 18:30 - Mottakelse ved den norske ambassaden
Adresse: NO 1 Dong Yie Jie, Sanlitun

Dato: Tirsdag 23.mai
Sted: Kerry Hotel
Kl. 10:00–12:30 Mini-messe
Kl. 12:30–13:30 Lunsj (for deltakere på mini-messe)
Kl. 14:00–17:30 Sjømatseminar (registrering fra 13:30)
Kl. 18:00–20:30 Sjømatmiddag
Adresse: NO 1 Guanghua Lu

Dato: Onsdag 24.mai
Sted: Avreise fra Kerry Hotel
Kl. 09:00–12:00 Ekskursjon (markedsbesøk o.l.)

Øvrig informasjon

Visum: Sjømatrådet vil snarlig ettersende informasjon vedrørende invitasjonsbrev som trengs for visumsøknad. Alle som reiser inn i Kina trenger visum. Det bør søkes i god tid. Vi anbefaler Visumservice

Hotell: Kerry Hotel: Booking-kode vil ettersendes og publiseres på seafood.no.
Adresse: NO 1 Guanghua Lu

Mini-messe: Det er stor pågang fra kinesiske distributører og prosesserings-selskaper for å treffe norske eksportører. Det arrangeres derfor en mini-messe som vil være en møteplass mellom norske eksportører og kinesiske selskaper. Mini-messen vil finne sted på samme hotell som seminaret. Sjømatrådet vil ta nærmere kontakt med de som melder seg på mini-messe for koordinering av materiell.

Det planlegges et parallelt program for akvakultur-teknologi. Innovasjon Norge vil stå for utsendelse av informasjon og invitasjon til dette programmet.

PS! Delegasjonsreisen inneholder flere aktiviteter. Vi ber alle som melder seg på delegasjonsreisen om å hake av for de aktiviteter som det planlegges deltakelse på. Valgene gjøres i påmeldingsskjemaet.

Ved behov for ytterligere informasjon, ta kontakt med Anders Nordøy Snellingen: ans@seafood.no / + 47 926 932 75 eller Sigmund Bjørgo: sb@seafood.no / +86 186 0132 7270

Info til media:
Journalister som ønsker å dekke besøket bes ta kontakt med Nærings- og fiskeridepartementet innen 3.mai for nærmere detaljer om program, påmelding og informasjon om visum. media@nfd.dep.no