Bli med til Sør-Korea som har over de siste fem årene utviklet seg til å bli en viktig eksportdestinasjon for norsk sjømat.

I Sør-Korea har både etablerte arter som norsk makrell, laks og kongekrabbe har sett en betydelig utvikling de siste år, men også nye arter og produkter har potensiale i dette spennende markedet med verdens høyeste sjømatkonsum (58,4 kg per kapita) og videre forventet vekst (10%) mot 2025.

Sjømatmessen i havnebyen Busan på Sør-Koreas vestkyst er en av de store møteplassene for sjømat i Asia. Sjømatrådet var på plass med egen stand for første gang i fjor, og stiller også i år etter stor interesse fra koreansk side. Koreanske bedrifter etterspør norske partnere, og vi ser fram til at dette vil være en god arena både for oss til å dele informasjon og gå i dialog, men også for norske bedrifter til å knytte kontakter. Busan er den viktigste fiskerihavnene i Korea og en viktig møteplass for næringen.

Vi inviterer norske bedrifter til å benytte seg av fellesstand, der det er mulig for bedriftene å sette opp eget bord, materiell og profilering. Det vil også være tilgjengelige møtebord og møtesteder på messen.

Det er enda muligheter for norske aktører å delta på messen sammen med Sjømatrådet.

Ta kontakt med Melissa Gotliebsen for mer informasjon.