Sjømatrådet inviterer til et kombinert seminar med livestream som vil gi ny innsikt i det sørkoreanske sjømatmarkedet. Det blir også en gjennomgang av høstens markedsaktiviteter for laks, makrell og kongekrabbe i Sør-Korea. Norske eksportører kan gjerne sende inn videohilsninger i forkant.

Sjømatseminaret er en etablert arena hvor verdikjeden er samlet for å drøfte den siste innsikten om dette spennende sjømatmarkedet. Siden reiserestriksjoner hindrer de norske eksportørene fra å delta fysisk, vil seminaret også sendes som en livestream som kan følges fra Norge. Det åpnes opp for å poste brosjyrer, videohilsener før foredragene og stille spørsmål til foredragsholderne. Seminaret tar sikte på å være en god nettverksarena og vi ber derfor om ett minutts videohilsener fra norske selskaper til seminaret i Seoul. Seminaret holdes på koreansk, men livestreamen vil oversettes med tekst til engelsk.

Program:

 • Velkommen
  Odd Emil Ingebrigtsen, Fiskeri- og sjømatminister
 • Innledning
  Frode Solberg, Norges ambassadør til Sør Korea
 • Learnings from the impacts of COVID-19 on consumer behavior and perception
  Youngmi Lee, Client Service Senior Director, Insight Division, Kantar Korea
 • Coupang: Rocket experience
  Jonathan Burks, Senior Director, Global E-Commerce, Coupang
 • NSC: Consumer insight, marketing and collaboration
  Gunvar L. Wie, NSC Director, Korea and Japan

Deres samarbeidspartnere i Sør-Korea er hjertelig velkommen til å delta på seminaret. Maks 50 personer kan være til stede fysisk. Seminaret starter kl 16 lokal tid.

For påmelding til livestreamen eller påmelding til seminaret for deres partnere, send epost til glw@seafood.no

Sjømatstudien og annen informasjon fra seminaret vil bli delt med alle våre samarbeidspartnere i etterkant av seminaret.

Kontakt gjerne Sjømatrådets fiskeriutsending til Japan og Sør-Korea Gunvar L. Wie for ytterligere informasjon eller for bistand i markedet.