Norges sjømatråd tilbyr nå et daglig nyhetsvarsel til alle selskap som er registrert i eksportørregisteret.

Tjenesten leveres av Norges sjømatråd, og vil bestå av et utvalg nyheter fra ulike nyhetskilder.

- Nyhetsvarselet er en tjeneste som alle eksportører kan benytte seg av uten kostnader. Sjømatrådet velger daglig ut de viktigste nyhetene som berører næringen og deler disse med mottakerne av nyhetsvarselet. Dette gjør vi for at næringen enklere skal kunne holde seg oppdatert på nyhetsbildet i hele landet, sier kommunikasjonsdirektør Geir Håvard Hanssen.

Norges sjømatråd har denne uken sendt ut en e-post med invitasjon til påmelding av tjenesten til ledere i eksportørbedrifter. Denne invitasjonen kan deles med medarbeidere de mener bør motta et slikt varsel.

- Alle ansatte i bedrifter som er registrert i eksportørregisteret kan motta nyhetsvarselet. E-postadressen som benyttes må være tilknyttet bedriften. Det er ikke mulig å bruke gratis e-posttjenester som Yahoo, Google, Hotmail m. v., sier Hanssen.

For de som ikke har mottatt invitasjon til påmelding av tjenesten er det mulig å melde seg på fra nettsidene til Norges sjømatråd. Eneste kriterium for påmelding er at man er tilknyttet en eksportbedrift i sjømatnæringen og at man registrerer seg med en e-postadresse som er tilknyttet denne bedriften.

Enkelte saker i nyhetsvarselet kan vise til betalingssider. Sjømatrådet kan ikke hjelpe med lesertilgang til disse nyhetssakene.

Nyhetsvarselet er gratis, og man kan når som helst melde seg av tjenesten.

Meld deg på daglig nyhetsvarsel her