Sjømatrådet inviterer norske selskaper til å delta med stand under «Norwegian Seafood Pavilion» på messen Shanghai Fisheries i Shanghai 29-31 august.

Formålet er å promotere norsk sjømat mot kinesiske kjøpere: importører, distributører, food service og dagligvare.

Selskapene må selv bekoste standleie, og vil bli belastet den faktiske kostnaden av sin plass. Sjømatrådet vil dekke konstruksjon og dekorasjon av standene. Den forventede kostnaden vil beløpe seg til om lag NOK 30.000 per selskap (for stand-størrelse 3 x 3 meter). 

Om Shanghai Fisheries Expo

Shanghai Fisheries Expo er Kinas nest største sjømatmesse, etter China Fishery and Seafood Expo (i Qingdao). 

Messen har utviklet seg meget positivt de siste årene og fremstår nå som både internasjonal og profesjonell. Typiske utstillere er de større importørene og
foredlingsbedriftene som fokuserer på salg innenlands i Kina. Det er også økende
tilstedeværelse fra utenlandske eksportører. På messen vil dere kunne møte sjømatkjøpere fra østre del av Kina som i dag typisk handler fra importører, men som søker å kjøpe direkte fra utenlandsk eksportør Messen er godt egnet for alle eksportører av norsk sjømat som fokuserer på innenlandsmarkedet i Kina. Det vil i kun begrenset grad være innkjøpere fra de store kinesiske foredlingsbedriftene tilstede.

NB: Denne messen må ikke forveksles med SIAL-messen (16.-18. mai) 

Praktisk informasjon

Frist for påmelding er satt til fredag 16. februar. Reise og hotell må bestilles av selskapene. For øvrige spørsmål og påmelding kan dere kontakte:

  • Sigmund Bjørgo (sb@seafood.no), mobil: (+86) 18601327270
  • Eason Li (el@seafood.no), mobil: (+86 18016009609

Trykk her for mer informasjon om messen.