Hvordan kan vi skape en bærekraftig fremtid for havet og samtidig bygge morgendagens næringer? Bli med på Havkonferansen under sykkel-VM i Bergen.

Erna Solberg, Jonas Gahr Støre, Renate Larsen, Benedicte Fasmer, Frederic Hauge, Ole E. Lerøy og Daniel Skjeldam er noen av deltakerne på Havkonferansen i Bergen under VM på sykkel. Et spennende, innholdsrikt og tett program setter havet som matfat, energi og transportåre på dagsorden. Flere navn på innledere vil komme etter hvert.

Meld deg på her!

       Havet er stort, ferdig saltet og brøytet: Kan sjøveien være løsningen på verdens enorme transportbehov i fremtiden?

       I 2050 skal verden fø 1 000 000 000 flere mennesker og det finnes ikke nok fisk i havet til å mette oss alle sammen. Hvilke muligheter finnes i dypet som vi ennå ikke har smakt på?

       Samtidig som vi skal forvalte enorme olje- og gassressurser må alternative energikilder utvikles. Energipotensialet fra bølgekraft er ca. fem ganger større enn for solenergi, og ytterligere fem ganger større enn vindenergi. Når vi ser på disse tallene kan det virke som om energikrisen er løst. Hva skal til for at verden tar bølgen?

Bli med på konferansen i Grieghallen fredag 22.september fra 08:30 til 15.00. Som konferansedeltaker får du også muligheten til å følge innspurten på dagens sykkeletappe fra Statsraad Lehmkuhl. 

Grieghallen, 22. september

Konferanse 08:30 - 15:00. Lunsj og pauseservering

Sykkel-VM-arrangement på Statsraad Lehmkuhl 15:00 - 19:00. Reke- og sildebuffet, aperitiff

Priser:

Konferansedeltakelse + Sykkel-VM arrangement på Statsraad Lehmkuhl: 3827,-

Studentpris: 940,-

Kun konferansedeltakelse: 1625,- 

Kun Sykkel-VM arrangement på Statsraad Lehmkuhl: 2206,- 

Meld deg på her!

Konferansen arrangeres i samarbeid med Bergen Kommune, Bergen Næringsråd, Hordaland Fylkeskommune, Maritime Bergen, Universitetet i Bergen og Norges Sjømatråd/Laks er Viktig for Norge