11. juni 2024 arrangerer Norges sjømatråd Laksekonferansen på Scandic Hotel Norge i Bergen!
Informasjon om konferansen
Vi gleder oss til å samle laksenæringen til Laksekonferansen 2024! Det blir spennende foredrag, og vi avslutter dagen med laksepub. Programmet vil oppdateres fortløpende her.
Du kan også følge konferansen digitalt.
Registreringen starter kl 10:30 og det blir servert lunsj mellom klokken 11:00 - 12:00.
Konferansen starter kl 12:00 og varer til kl 16:00.
Etter det faglige programmet blir det "laksepub" på hotellet med enkel servering og mingling.
Tema for konferansen:
- Markedsituasjonen for laks
- Hva gjøres for å bedre fiskevelferden
- Ulike case på produksjonsforbedringer
Program
Konferansier: Guro Jahre Lund, marketing manager laks og ørret, Norges sjømatråd
- Verdens mest populære fisk – kan det vare?
Christian Chramer, adm. direktør Norges sjømatråd - Makro- og valutabildet
Svein Rune Jordheim, Leder DNB Markets Meglerbord Bergen, DNB - Markedssituasjonen for laks
Paul T. Aandahl, sjømatanalytiker i Norges sjømatråd - Salmon Living Lab – forskningsinitiativ for fiskevelferd
Frode Arntsen, CEO, SalMar - Hvordan jobber Skretting med å utvikle bærekraftig fôr til laksenæringen?
Leif Kjetil Skjæveland, samfunnskontakt og bærekraftansvarlig, Skretting - Veien til tørt miljø
Marius Husabø Monsen, Quality & Product Advisor, Mowi - Muligheter for videre vekst i det spanske markedet
Tore Holvik, Sjømatutsending til Spania, Norges sjømatråd - Markedssituasjonen i Frankrike
Trine Horne, Sjømatutsending til Frankrike, Norges sjømatråd - US Market Opportunities for Seafood from Norway
Laura Caubillos, Excecutive Vice President Padilla, USA - Slik jobber NorgesGruppen med fersk fisk og sjømat
Kenneth André Martin, kategorisjef fersk fisk og sjømat, NorgesGruppen ASA - Eskalerende reguleringer for markedsadgang - kan vi påvirke utviklingen?
Øystein Valanes, Head of Market Access, Norges sjømatråd
Påmelding
Vi håper du kommer - meld deg på i dag!
Har du problemer med påmeldingen? Ta kontakt med Tiril Kræmer Kufaas. Mobil 971 63 696 eller epost: tkk@seafood.no
NB! for å kunne registrere seg må man ha akseptert cookies.