11. juni 2024 arrangerer Norges sjømatråd Laksekonferansen på Scandic Hotel Norge i Bergen! 

Informasjon om konferansen 

Vi gleder oss til å samle laksenæringen til Laksekonferansen 2024! Det blir spennende foredrag, og vi avslutter dagen med laksepub. Programmet vil oppdateres fortløpende her. 

Du kan også følge konferansen digitalt.

Registreringen starter kl 10:30 og det blir servert lunsj mellom klokken 11:00 - 12:00.

Konferansen starter kl 12:00 og varer til kl 16:00.

Etter det faglige programmet blir det "laksepub" på hotellet med enkel servering og mingling.

Tema for konferansen:

  • Markedsituasjonen for laks
  • Hva gjøres for å bedre fiskevelferden
  • Ulike case på produksjonsforbedringer

Program

Konferansier: Guro Jahre Lund, marketing manager laks og ørret, Norges sjømatråd

  • Verdens mest populære fisk – kan det vare?
    Christian Chramer, adm. direktør Norges sjømatråd

  • Makro- og valutabildet
    Svein Rune Jordheim, Leder DNB Markets Meglerbord Bergen, DNB

  • Markedssituasjonen for laks
    Paul T. Aandahl, sjømatanalytiker i Norges sjømatråd

  • Salmon Living Lab – forskningsinitiativ for fiskevelferd 
    Frode Arntsen, CEO, SalMar

  • Hvordan jobber Skretting med å utvikle bærekraftig fôr til laksenæringen?
    Leif Kjetil Skjæveland, samfunnskontakt og bærekraftansvarlig, Skretting

  • Veien til tørt miljø
    Marius Husabø Monsen, Quality & Product Advisor, Mowi

  • Muligheter for videre vekst i det spanske markedet
    Tore Holvik, Sjømatutsending til Spania, Norges sjømatråd

  • Markedssituasjonen i Frankrike
    Trine Horne, Sjømatutsending til Frankrike, Norges sjømatråd

  • US Market Opportunities for Seafood from Norway
    Laura Caubillos, Excecutive Vice President Padilla, USA

  • Slik jobber NorgesGruppen med fersk fisk og sjømat
    Kenneth André Martin, kategorisjef fersk fisk og sjømat, NorgesGruppen ASA

  • Eskalerende reguleringer for markedsadgang - kan vi påvirke utviklingen?
    Øystein Valanes, Head of Market Access, Norges sjømatråd


Påmelding

Vi håper du kommer - meld deg på i dag!

Har du problemer med påmeldingen? Ta kontakt med Tiril Kræmer Kufaas. Mobil 971 63 696 eller epost: tkk@seafood.no

NB! for å kunne registrere seg må man ha akseptert cookies.